Βγήκε Ευρώπη η Hearts, 0-0 με Inverness στα Highlands

Η Hearts απέσπασε 0-0 από την Inverness στα Highlands, αποτέλεσμα που της εξασφαλίζει την 3η θέση και ευρωπαϊκό εισιτήριο, 5 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις κι ένα βαρετό πρώτο μέρος, με τη Hearts να αγγίζει τη νίκη με το Abiola Dauda όμως ο goalkeeper  των γηπεδούχων, Owain Fon Williams, κατάφερε να αποκρούσει. Η Inverness έχασε μια ευκαιρία με το Danny Williams κι είδε τα σουτ των Josh Meekings και Liam Polworth να φεύγουν ελάχιστα άουτ, καμία όμως από τις δύο ομάδες δεν άξιζε τη νίκη σε ένα παιχνίδι κάτω του μετρίου.
Οι Jambos θα προσπαθήσουν να πάρουν τη 2η θέση από την Aberdeen στις5 αγωνιστικές που απομένουν, ενώ η Inverness θα επιδιώξει να τερματίσει σε μια αξιοπρεπή θέση σε μια απογοητευτική σεζόν..
INVERNESS CT: Fon Williams, Meekings, Warren, Devine, Tremarco, Polworth, Draper, Tansey, Vigurs; Mbuyi-Mutombo (Vincent 46), Storey (D Williams 76).
HEARTS: Alexander, Souttar, Ozturk, Augustyn, Oshiniwa (Nicholson 81); Pallardo (Paterson 38), Djoum, Zanatta (Dauda 65), Kitchen, Walker; Juanma. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.