Έκανε τη μισή δουλειά η Hibernian, 4-0 τη Dumbarton

Η Hibernian έκανε αυτό που ήθελε, νίκησε με ένα ευρύ σκορ (4-0) τη Dumbarton και μόνο 3 γκολ τη χωρίζουν πια από τη 2η θέση.
Οι Hibs ήταν 3 βαθμούς πίσω από τη Falkirk που ήταν στο +7 στο συντελεστή τερμάτων και χρειάζονταν μια μεγάλη νίκη ενόψει του φινάλε της κανονικής περιόδου την ερχόμενη Κυριακή.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Alan Stubbs που βρέθηκαν 2-0 μπροστά στο σκορ στο 13’ χάρη σε δύο γκολ του James Keatings στο 7’ και το 13’.
Οι Hibs συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες, ενώ στο 33’ υπήρξε ενός λεπτού χειροκρότημα στη μνήμη του Martin Glancy, σχολιαστή στο κανάλι της Hibernian που απεβίωσε πρόσφατα.
Παρά την πίεση και τις ευκαιρίες το 3-0 έγινε αργά στο 76’, σε μια άτυχη στιγμή που ο Kevin Cawley έβαλε κόντρα στον Keatings με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Anthony Stokes (που είχε αρκετές ευκαιρίες στο ματς) διαμόρφωσε το τελικό 4-0 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνστική της ερχόμενης Κυριακής.
Η Hibernian υποδέχεται την Queen of the South κι η Falkirk τη Greenock Morton, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν και τη Falkirk να έχει 3 τέρματα περισσότερα.
HIBERNIAN: Logan, Gunnarsson, McGregor, Hanlon, Stevenson, Fyvie, Boyle Henderson, McGinn, Stokes, Keatings.
DUMBARTON: Ewings, Saunders, Buchanan, Wright, Docherty, Barr, Cawley, Routledge, Gallagher (Fleming 63), Waters, Heffernan (Nade 63). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.