Hibernian-Dundee Utd (Preview)

H Hibernian αντιμετωπίζει τη Dundee Utd στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Σκωτίας στο Hampden Park. O βασικός της goalkeeper, Mark Oxley, είναι τιμωρημένος κι ο Alan Stubbs θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ποιος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ο Φιλανδός, Οsio Virtanen, ή ο νεοαποκτηθείς, Conrad Logan. 
Η Hibernian επιστρέφει στο Hampden μετά την ήττα της στον τελικό του League Cup από τη Ross County, ενώ μετρά μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια της.
Η Dundee Utd μπορεί να βρίσκεται μια κατηγορία πιο πάνω είναι όμως τελευταία και φαντάζει απίθανο να αποφύγει τον υποβιβασμό, στο -8 από την προτελευταία Kilmarnock και με μόλις 5 αγωνιστικές να υπολείπονται.
Η πρόκριση στον τελικό μπορεί να γλυκάνει μια πολύ κακή χρονιά κι ο Mixu Paatelainen ποντάρει πολλά στον Paul Paton, τον αρχηγό της ομάδας που θα αγωνισθεί τελικά. Η Hibernian νίκησε 3-0 φέτος τη Dundee Utd στο League Cup δε θα έχει όμως στη διάθεση της τους μέσους, Dylan McGeouch και Dan Carmichael, τον αμυντικό Liam Fontaine και τον επιθετικό Farid El Alagui.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.