Hibernian-Rangers (Preview)

H Ηibernian υποδέχεται τους Rangers στο Easter Road και θέλουν μόνο νίκη στο κυνήγι της 2ης θέσης στην οποία βρίσκεται η Falkirk, 6 βαθμούς περισσότερους αλλά και δύο ματς παραπάνω από τους Hibs. Άγνωστο αν η Hibernian θα τηρήσει το άτιμο εθιμοτυπικό,με τους παίκτες της να παρατάσσονται πριν τη σέντρα για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές της κατηγορίας, όλα δείχνουν πάντως ότι δεν θα το κάνει. Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο βασικός goalkeeper, Mark Oxley, παίρνοντας τη θέση του 30χρονου Conrad Logan, του ήρωα του ημιτελικού κυπέλλου με τη Dundee Utd.
Δυσκολα θα τα καταφέρει να είναι στην αποστολή ο Farid El Alagui, που τραυματίσθηκε ξανά, με τους Danny Carmichael και Dylan McGeouch να είναι ακόμα εκτός μάχης.
Σε πελάγη ευτυχίας οι Rangers, μετά την πρόκριση τους με 5-4 στα πέναλτι επί της Celtic, Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας,Martyn Wwaghorn αναμένεται να λείψει και από αυτό το ματς όπως και ο playmaker, Harry Forrester. Επιστρέφουν οι εξτρεμ Billy King και Michael O'Halloran, που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον ημιτελικό με τη Celtic, ο Rob Kiernan είναι πάντως έτοιμος.  Αυτή θα είναι η πέμπτη συνάντηση των δύο ομάδων αυτή τη σεζόν, τον Αύγουστο οι Rangers είχαν νικήσει 6-2 στο Easter Road για το Challenge Cup, έχασαν 2-1 στο ίδιο γήπεδο (που συναντιούνται ξανά απόψε) το Νοέμβριο. Οι Gers πήραν και τα δύο ματς στην έδρα τους με 4-2 το Δεκέμβριο και 1-0 τον Αύγουστο. Oι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά μεταξύ δύο ομάδων που δεν ανήκουν στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.