Στα δικαστήρια η Kilmarnock για μια πίτα

Η «Brownings Bakery» είναι η αρτοποιία που κατασκευάζει και προμηθεύει τις πίτες -κι έχει γενικά το catering- στα παιχνίδια της Kilmarnock.
Ο σύλλογος έχει τα δικαιώματα του ονόματος «Killie» που συνοδεύει τα snacks και τις πίτες που πωλούνται στο γήπεδο, όμως η κίνηση του να ονομάσει τη πίτα που πουλάει «Killie pie» οδήγησε σε δικαστική διαμάχη με τους αρτοποιούς που την κατασκευάζουν και την ονομάζουν κι αυτοί «Killie pie». H «Brownings Bakery» έχει τα δικαιώματα της πίτας και -σύμφωνα με το διευθύνων σύμβουλο της, John Gall - η ομάδα της Kilmarnock έπρεπε πρώτα να ρωτήσει τη συγκεκριμένη αρτοποιία πριν δώσει το όνομα της στην πίτα. Η συνεργασία της Kilmarnock με την Brownings λήγει στις 31 Μαίου
Ο Michael Johnston, γραμματέας της Kilmarnock, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη πίτα φτιάχθηκε από άλλα τοπική αρτοποιία και το θέμα αναμένεται να λυθεί στα δικαστήρια. Η «Brownings Bakery» αναμένεται να ονομάσει τη συγκεκριμένη πίτα Brownings μέχρι να λυθεί το θέμα. Η συγκεκριμένη πίτα πάντως έχει ψηφιστεί ως η κορυφαία πίτα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Σκωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.