O Dalglish βλέπει πίεση παντού και το Deila να κερδίζει το ντέρμπι κυπέλλου με τους Rangers

Η Celtic ξέφυγε 8 βαθμούς από τη 2η Aberdeen μετά τη νίκη της επί της φορμαρισμένης Motherwell το Σάββατο, όμως η πίεση δεν έχει φύγει από τις πλάτες του Ronny Deila κι η αναμέτρηση κυπέλλου της Κυριακής με τους Rangers δεν αποκλείεται να κρίνει το μέλλον του.
Ο ζωντανός θρύλος της Celtic, Kenny Dalglish, πιστεύει ότι ο Νορβηγός θα τα καταφέρει αποστομώνοντας τις κριτικές του.
«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για το Ronny κι είμαι σίγουρος ότι δε θα το υποτιμήσει. Πήρε μια γεύση πέρυσι και ξέρει περί τίνος πρόκειται» δήλωσε ο King Kenny στο BBC συμπληρώνοντας:
«Ο Ronny καταλαβαίνει το τι εστί Celtic είναι δύο χρόνια στην ομάδα και ξέρει τι πρεσβεύει και τι σημαίνει αυτό το ματς».
O King Kenny χαρακτήρισε Old Firm το ντέρμπι, κάτι που δε θα αρέσει στους φίλους της Celtic που δεν αναγνωρίζουν τους Gers ως συνέχεια του συλλόγου που ρευστοποιήθηκε το 2012, σημειώνοντας ότι η πίεση θα υπάρχει και στις δύο πλευρές.
«Δεν υπάρχει περίπτωση οι Rangers να ισχυριστούν είμαστε ομάδα της Championship δεν νοιώθουμε πίεση. Όλοι είναι υπό πίεση και οι οπαδοί και οι ομάδες κι η Celtic φυσικά που θέλει τη νίκη» τόνισε ο Dalglish που κατέκτησε 4 κύπελλα Σκωτίας με τη Celtic και γνωρίζει καλά το θεσμό αλλά και τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.
Πιστεύει πάντως ότι ο τεχνικός των Gers, Mark Warburton, δε θα αλλάξει την τακτική του και πολύ σωστά θα πράξει σύμφωνα με τον King Kenny

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.