Τίποτα δε συγκρίνεται με το Rangers-Celtic, σύμφωνα με το Souness

Ο Graeme Souness τονίζει ότι ο τεχνικός των Rangers, Mark Warburton, θα πάθει σοκ μόλις πάρει την πρώτη του γεύση από το ντέρμπι με τη Celtic την Κυριακή στο μεγάλο ημιτελικό του κυπέλλου Σκωτίας.  
Ο Warburton, που κατάφερε να φέρει τους Rangers στην Premiership, είπε ότι πρόκειται για ένα ακόμα ματς ποδοσφαίρου, όμως ο Souness, παίκτης-προπονητής στο Ibrox από το 1986 έως το 1991, επιμένει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο ντέρμπι από αυτό.
«Έχω βρεθεί στα ντέρμπι του Merseyside και στο Galatasaray - Fenerbahce που είναι επίσης μεγάλο ματς, αλλά κανένα από αυτά δεν μπορεί ούτε να πλησιάσει το Οld Firm. Tίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για το πάθος που το περιβάλλει, ούτε ο πως νοιώθουν οι οπαδοί για το ντέρμπι».
Ο Souness κέρδισε 3 πρωταθλήματα και 4 League Cup όσο ήταν στους Rangers, έχασε όμως σε 3 αναμετρήσεις κυπέλλου με τη Celtic σε 3 σερί σεζόν από το 1989 έως το 1991 και περιγράφει τις ήττες αυτές ως τις χειρότερες εμπειρίες του στο ποδόσφαιρο.  
«Όταν κερδίζεις το συναίσθημα είναι φοβερό, όμως η ήττα στα ματς αυτά ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση που είχα στην επαγγελματική μου καριέρα».
Ο Souness αποδίδει τα εύσημα στο Warburton για τη δουλειά του, θεωρεί ότι είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή που είχε αυτός όταν ήταν στο Ibrox και πιστεύει ότι οι Rangers μπορούν να επικρατήσουν την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.