Tέλος και επίσημα ο Deila μετά το τέλος της σεζόν

Ο Ronny Deila θα φύγει από τη Celtic μετά το τέλος της σεζόν, με δική του απόφαση όμως, σύμφωνα με τους πρωταθλητές Σκωτίας.
«Υπήρξαν κάποιες απογοητεύσεις και φορές που δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, είμαι ρεαλιστής και αρκετά έντιμος ώστε να το παραδεχτώ» ήταν τα λόγια του Νορβηγού τεχνικού, με την απομάκρυνση του να είναι πια γεγονός 3 μέρες μετά τον αποκλεισμό της Celtic με 5-4 στα πέναλτι από τους Rangers στα ημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας.
Ο Deila είχε πάρει τη θέση του Neil Lennon το 2014, είχε πάντως δηλώσει ότι δε θα άφηνε ποτέ τη Celtic!
O Lennon είναι ελεύθερος στο μεταξύ, μετά την απομάκρυνση του από τη Bolton Wanderers δε θεωρείται όμως από τους επικρατέστερους υποψήφιους, παρότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι θα τον ενδιέφερε η θέση.
Ο βοηθός του Martin ONeill στην εθνική Ιρλανδίας, Roy Keane, είναι από τα ονόματα που ακούγονται, ενώ δύο ακόμα πρώην παίκτες της Celtic, οι David Moyes και Malky Mackay ακούγονται μεταξύ των υποψηφίων.
«Είναι σημαντικό να είναι ο σύλλογος πάνω απ’όλα κι αντί να είμαι εγώ στο επίκεντρο, τώρα ελπίζω ότι θα είναι η ομάδα και θα μπορέσει να επικεντρωθεί στην κατάκτηση του τίτλου» δήλωσε ο Deila προσθέτοντας: «Ήταν μεγάλο προνόμιο να είμαι προπονητής στη Celtic, ένα τέτοιο σύλλογο κι απόλαυσα όσο είμαι εδώ κι ενθουσιασμένος που μπόρεσα να φέρω κάποια τρόπαια στο σύλλογο».
Ο πρόεδρος της Celtic, Ian Bankier, χαρακτήρισε το Deila «έναν εξαιρετικό άνθρωπο, με δυνατές αξίες εντιμότητας και ακεραιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.