X-αρακίρι για Hibs, 2-2 με Falkirk από 2-0 μέχρι το 87’

Ακόμα μια γκέλα για τη Hibernian, ή ένα …έπος της Falkirk, μπορεί να χαρακτηρισθεί η συγκλονιστική αναμέτρηση στο Easter Road. H Ηibernian προηγήθηκε 2-0 στο 81’ απέναντι σε μια Falkirk που έπαιζε με 10 παίκτες από το 74’, όμως με δύο γκολ στο 87’ και το 90’ η ομάδα του John Houston πήρε ένα απίστευτο 2-2 στο Easter Road στη μάχη των δύο ομάχη για τη 2η θέση στην Championship.
O Jason Cummings σκόραρε για έναν ακόμα αγώνα κόντρα στη Falkirk. Μόλις στο 10’ εκμεταλλεύθηκε το μπέρδεμα που έγινε μεταξύ του goalkeeper των φιλοξενούμενων, Danny Rogers, και του αμυντικού, David McCracken, κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την 100η εμφάνιση του με τους Hibs. Στο 74’ η Falkirk έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Aaron Muirhead αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι όταν ο McCracken φάνηκε να ανατρέπει τον Paul Hanlon στην περιοχή, οι 9.477 θεατές που βρέθηκαν στο Easter Road θεώρησαν ότι το ματς κρίθηκε. Ο Jason Cummings εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 2-0 στο 81’, όμως η Falkirk έκανε ένα απίστευτο comeback στο τελευταίο τρίλεπτο.
Ο David McCracken μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά στο 87’ και στο 90’ ο Bob McHugh έκανε με νέα κεφαλιά το 2-2 σε ένα απίστευτο ματς.
Κόντρα στα δεδομένα η ομάδα του Peter Houston κράτησε τη διαφορά των 6 βαθμών που τη χωρίζουν από την 3η Hibernian (με τους Hibs να έχουν δύο ματς στα χέρι)  και είναι πια το φαβορί για τη δεύτερη θέση. Η ψυχολογία της Hibernian δεν είναι πια και η καλύτερη δυνατή ενόψει του ημιτελικού του κυπέλλου Σκωτίας το Σάββατο με τη Dundee United στο Hampden.
HIBERNIAN: Oxley, Gray (Gunnarsson 47), McGregor, Hanlon, Stevenson, Boyle, Bartley, Fyvie, McGinn (Henderson 83), Stokes, Cummings.
FALKIRK: Rogers, Muirhead, Vaulks, McCracken, Leahy; Alston, Taiwo (Miller 46), Kerr, Hippolyte (O’Hara; Sibbald, Baird (McHugh 65).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.