Στο 92’ η Falkirk 3-2 τη Hibernian, στον τελικό για μια θέση στην Premiership

Ένα γκολ του Bob McHugh στο 92’ έστειλε τη Falkirk στον τελικό των play-off για μια θέση στην Premiership, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς την Kilmarnock. Πραγματικό έπος για τους Bairns του Peter Houston που απέκλεισαν την ομάδα με το τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ στη Σκωτία.  
Η Falkirk μπήκε πολύ δυνατά, έκλεισε τους Hibs στα καρέ τους και προηγήθηκε στο 13’ με το Blair Alston. Η Hibernian αντέδρασε και γύρισε το ματς μέσα σε 3 λεπτά με δύο γκολ του James Keatings. Στο 31’ ο 24χρονος επιθετικός κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε στην περιοχή από το David McCracken και το εκτέλεσε ο ίδιος φέρνοντας το ματς στα ίσα. Τρία λεπτά αργότερα ο Anthony Stokes έβγαλε τη σέντρα κι ο James Keatings έκανε με κεφαλιά το 1-2, με τους Hibs να είναι καλύτεροι και να πιέζουν για να ένα τρίτο γκολ. Το γκολ ήρθε όμως από τη Hbernian στο 79’. Ο David Gray έδιωξε με κεφαλιά για να έρθει ο Luke Leahy από το ύψος της περιοχής και με ασύλληπτη βολίδα να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Alan Stubbs έριξε στο ματς το Jason Cummings στο 82’ και στο 88’ ο πρώτος σκόρερ της Hibernian με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, για να ακολουθήσει μια κεφαλιά του Anthony Stokes στο 90’ που έφυγε ελάχιστα άουτ. Όλα έδειχναν ότι θα έχουμε παράταση κι ένα τρίτο συνεχόμενο 2-2 μεταξύ των δύο ομάδων, όμως ο Bob McHugh έκανε το 3-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στέλνοντας την ομάδα στον τελικό για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία.
FALKIRK: Rogers, Muirhead, McCracken, Watson, Leahy, Alston (Shepherd 71), Kerr (Hippolyte 58), Vaulks, Sibbald, Baird, McHugh. Subs: Miller, , , McCann, Mehmet, O'Hara, Gallacher.
HIBERNIAN: Logan, Gray, McGregor, Hanlon, Stevenson, McGeouch, Fyvie, McGinn, Henderson, Stokes, Keatings (Cummings 82). Subs: Oxley, Fontaine, Bartley, Boyle, Gunnarsson, Dagnall.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.