Θέλει να μείνει στη Celtic ο Izaguirre

Ο αριστερός μπακ της Celtic, Emilio Izaguirre, δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από τη Celtic και θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του που λήγει το 2017. Αυτό δήλωσε στη Scottish Sun παρά τη φημολογία που τον θέλει να πηγαίνει στο Toronto και τη Major League Soccer.
Ο 30χρονος Izaguirre πήγε στη Celtic το καλοκαίρι του 2010 -έχοντας εντυπωσιάσει με τις Ονδούρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο- κι ήταν αναντικατάστατος για χρόνια στους Bhoys.
Aπό τους παλαιότερους παίκτες στην τωρινή Celtic, μετρά 200 παιχνίδια στην εξαετή παραμονή του στη Γλασκώβη, όμως τη σεζόν που μας πέρασε έχασε τη θέση του βασικού. Αιτία η ραγδαία άνοδος του εντυπωσιακού 18χρονου,  Kieran Tierney. Ο φοβερός πιτσιρικάς έχει εντυπωσιάσει τους πάντες, έχει κληθεί στην εθνική Σκωτίας κι είναι αναπόφευκτα η πρώτη επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό ενίσχυσε τη φημολογία που θέλει τον Izaguirre να φεύγει αυτό το καλοκαίρι με το Eurosport να αναφέρει ενδιαφέρον του Toronto για τον 30χρονο αμυντικό που διέψευσε όμως όλες αυτές τις φήμες τονίζοντας: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια της Celtic στο ένα έπαιξα 90 λεπτά και στο άλλο μπήκα αλλαγή, δεν έχω πρόβλημα με αυτό, είμαι παίκτης της Celtic κι έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου. Κανείς δε μου είπε κάτι άλλο και δεν υπάρχουν προσφορές από τηνMLS.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.