Η Celtic θέλει Keane και δίνει 15 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές

Η μεταγραφολογία για το νέο προπονητή της Celtic συνεχίζεται με τη «Sunday Post» να ισχυρίζεται ότι η Celtic έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το Roy Keane και του προσφέρει 15 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές για να τον δελεάσει.  Ο Keane είχε απορρίψει πρόταση της Celtic πριν δύο χρόνια όταν έφυγε ο Neil Lennon, με τους Bhoys να φαίνεται ότι επανέρχονται με δελεαστική πρόταση φέτος. Ο πρώην αρχηγός της Manchester United έκλεισε την ποδοσφαιριστή του καριέρα στη Celtic φορώντας για 6 μήνες τη φανέλα της το 2006. Είναι βοηθός του Martin ONeill στην εθνική Ιρλανδίας κι έχει δηλώσει ότι θα σκεφθεί προτάσεις μετά το τέλος του Euro.
Λεφτά υπάρχουν στη Celtic, μιας και η συμφωνία με τη Dafabet θα της αποφέρει 2.65 εκατομμύρια το λίρες το χρόνο, ενώ αναμένεται να έχει και ακόμα 10 εκατομμύρια λίρες έσοδα τη νέα σεζόν με την παρουσία των Rangers στη μεγάλη κατηγορία.
Oι David Moyes και Brendan Rodgers παραμένουν μεταξύ των υποψηφίων, με τη Celtic να ψάχνει ακόμα την καταλληλότερη λύση για τον πάγκο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.