Ανοικτοί λογαριασμοί, Hibernian-Falkirk 2-2

Hibernian και Falkrik θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στη ρεβάνς της Παρασκευής, μιας και το ματς στο Easter Road δεν ανέδειξε νικητή, ενώ το 2-2 δεν προσφέρει κανένα πλεονέκτημα αφού δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Η Falkirk άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με το Lee Miller στο 34’, όμως οι Hibs μπήκαν ακόμα πιο δυνατά στο β’ μέρος και γύρισαν το ματς μέσα σε 9 λεπτά. Ο Liam Henderson έκανε το 1-1 στο 57’ κι ο Darren McGregor με κεφαλιά στο 56’ έφερε τη Hibernian μπροστά στο σκορ.
Η Hibernian έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται γιατί δεν της δόθηκε πεντακάθαρο σε χέρι του David McCracken στην περιοχή ο οποίος στη συνέχεια ανέτρεψε και το Henderson!  Ο διαιτητής Alan Muir αγνόησε και τις δύο παραβάσεις εξαγριώνοντας τους οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ στο 80’ ο Bob McHugh έφερε το ματς στα ίσα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Η ομάδα που θα επικρατήσει στη ρεβάνς της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την Κilmarnock για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία.
HIBERNIAN: Logan, Gray, Henderson (Boyle 88’), Hanlon, Fyvie, McGeouch, Stevenson, McGinn, McGregor, Stokes, Cummings (Keatings 72’).
FALKIRK: Rogers, Leahy, Muirhead, McCracken, Vaulks, Taiwo (Hipployte 77’), Alston, Baird (O’Hara 70’), Sibbald, Kerr, Miller (McHugh 57’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.