Επτάχρονος ζήτησε να γίνει προπονητής στην Inverness

Ένας επτάχρονος έστειλε γράμμα στην Inverness ζητώντας να πάρει τη θέση του προπονητή, αφού ο σύλλογος των Highlnands ψάχνει τεχνικό μετά την απομάκρυνση του John Hughes. H ιδιόχειρη επιστολή απευθυνόταν στον πρόεδρο της ομάδας, Kenny Cameron, με τον 7χρονο Ewen να αναφέρει ότι μπορεί να μιλήσει στο διευθυντή του ώστε να μπορεί να φεύγει νωρίς από το σχολείο  για τα σημαντικά παιχνίδια, τονίζοντας ότι δε θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, αρκεί οι παίκτες να τον βοηθήσουν να κάνει τα μαθήματα του.
Η Inverness δημοσίευσε την επιστολή στην ιστοσελίδα της ρωτώντας: «Νομίζουμε ότι ο Ewen θα μπορούσε να είναι ένας κορυφαίος υποψήφιος για τη θέση του προπονητή....εσείς τι πιστεύετε;»
Ο νεαρός πάντως αναφέρεται στην αίτηση του ότι έχει παρακολουθήσει αρκετά ποδοσφαιρικά μαθήματα και παίζει στην ομάδα του σχολείου του.

Ο πρόεδρος της Inverness απάντησε επίσημα στο μικρό Ewen στέλνοντας του επιστολή στην οποία τονίζει ότι θα έχει χωρίς αμφιβολία την ευκαιρία του στο μέλλον και ότι αν συνεχίσει να πηγαίνει καλά στα σχολείο κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον, στο οποίο μπορεί ακόμα και να παίξει στην Inverness

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.