Πάλι στo φινάλε η Falkirk, 1-0 την Kilmarnock

Η Falkirk χτύπησε ξανά στο τέλος, αυτή τη φορά στο 91’ (με τη Hibernian είχε νικήσει στο 92’) για να επικρατήσει 1-0 της Kilmarnock στον πρώτο τελικό των play-off για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας. Ο Will Vaulks σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και δίνει σημαντικό προβάδισμα στους Bairns, ενόψει της ρεβάνς της Κυριακής στο Rugby Park.
Σε ένα ματς που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και …ηλιοφάνεια η Kilmarnock έχασε πολλές ευκαιρίες με σημαντικότερες αυτές των Tope Obadeyi και Kris Boyd και τιμωρήθηκε γι αυτό στο φινάλε. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Lee Clark, έχει κερδίσει μόλις δύο από τα 13 ματς στον πάγκο της Killie από τότε που πήρε τη θέση του Gary Locke, ενώ στον αντίποδα ο Peter  Houston, μετρά μόλις 4 ήττες στο πρωτάθλημα όλη τη σεζόν στον πάγκο των Bairns. Η ρεβάνς της Κυριακής αναμένεται με με γάλο ενδιαφέρον με τη Falkirk να δείχνει έτοιμη να επιστρέψει μετά από 6 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας.
FALKIRK: Rogers, Muirhead, Watson, McCracken, Leahy, Alston (Shepherd 61), Kerr, Vaulks, Sibbald, Baird (Hippolyte 78), McHugh.
KILMARNOCK: MacDonald, O'Hara, Addison, Ashcroft, Hodson, Slater, Dicker, Obadeyi, McKenzie, Kiltie, Boyd.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.