Roberts: «Aφήστε με να παίξω στη Celtic»

Ο Patrick Robertς απεύθυνε έκκληση στην αγγλικά ποδοσφαιρική ομοσπονδία, να μην το συμπεριλάβει στην εθνική κάτω των 19 της Αγγλίας, για να μπορέσει να παίξει στα προκριματικά του Champions League τον Ιούλιο με τη Celtic.
Ο ταλαντούχος νεαρός που ανήκει στη Manchester City και παίζει στη Celtic με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος τα επόμενης σεζόν, προτιμά το Champions League, ελπίζοντας ότι η Celtic θα μπορέσει να βρει την άκρη με την αγγλική ομοσπονδία.
Τα τελικά του Euro κάτω των 19 θα διεξαχθούν στη Γερμανία από τις 11 έως τις 24 Ιουλίου κι αν ο Roberts κληθεί (κάτι πολύ πιθανό) δε θα μπορέσει να παίξει στα προκριματικά του Champions League με τη Celtic.
«Είναι τιμή να παίζεις για τη χώρα σου, όμως προτεραιότητα του είναι τα προκριματικά του Champions League με τη Celtic κάτι που αποτελεί προσωπικό μου όνειρο» δήλωσε ο Roberts συμπληρώνοντας:
«Δεν εξαρτάται από μένα, αφορά το σύλλογο και την ομοσπονδία, προτιμώ όμως να παίξω για τη Celtic, oι ευκαιρίες να παίξεις για το Champions League δεν παρουσιάζονται συχνά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να μπει στους ομίλους με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.