Εύκολα η Γαλλία, 3-0 τη Σκωτία σε ένα ημίχρονο

Σε ένα ακόμα δυνατό τεστ η Σκωτία αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Έχασε εύκολα 3-0 στο Metz από την οικοδέσποινα του Euro, Γαλλία, σε ένα ματς που δεν έκανε ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία (!) κάτι που είχε συμβεί και 6 μέρες πριν κόντρα στην Ιταλία.
Οι Γάλλοι έκαναν περίπατο, προηγήθηκαν με δύο γκολ του Olivier Giroud στο 8’ και το 35’ για να κάνει το 3-0 στο 39’ με κεφαλιά ο Laurent Koscielny. Οι πολλές αλλαγές στο β’ μέρος έριξαν το ρυθμό κι ήταν ένας από τους λόγους που η Σκωτία γλύτωσε το διασυρμό. Ο άλλος ήταν ο goalkeeper της, David Marshall, που έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατώντας το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα σε ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική, με τη διαφορά των δύο ομάδων να δείχνει χαώδης.
ΓΑΛΛΙΑ: Lloris; Sagna, Rami, Koscielny, Evra (Digne 83); Pogba, Kante (Sissoko 88), Matuidi (Cabaye 69); Payet (Martial 46), Coman (Griezmann 46), Giroud (Gignac 63).
ΣΚΩΤΙΑ: Marshall; Martin, Greer, Hanley, Robertson (Mulgrew 46); McArthur (McKay 84), Fletcher; Snodgrass (Kingsley 66), Maloney (Anya 46), Ritchie; Fletcher (Naismith 58).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.