Δύσκολη πρεμιέρα για τη Celtic

Η Celtic θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της παίζοντας εκτός έδρας με τη Hearts. Κάτι που δε συμβαίνει συχνά, να παίζει δηλαδή ο εκάστοτε πρωταθλητής εκτός έδρας στην πρεμιέρα, αφού τότε είναι που ανεβάζει παραδοσιακά στον ιστό τη σημαία του πρωταθλητή.
6 Αυγούστου η πρεμιέρα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος μετά τη σημερινή κλήρωση με τους νεοφώτιστους Rangers να υποδέχονται την ίδια μέρα τη Hamilton, ενώ η Aberdeen που τερμάτισε στη 2η θέση για  δεύτερη σερί σεζόν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη St Johnstone.
Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου με τους πρωταθλητές να υποδέχονται στο Celtic Park τους Rangers. Το ντέρμπι στο Ibrox θα διεξαχθεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς.
Θα ακολουθήσει χειμερινή διακοπή και η δράση θα επιστρέψει στις 28 Ιανουαρίου. Η Celtic αντιμετωπίζει την Partick Thistle στις 13 Αυγούστου, παιχνίδι που πιθανότατα θα αναβληθεί με τους πρωταθλητές Σκωτίας να δίνουν φιλικό με την Inter γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την κατάκτηση του κυπέλλου πρωταθλητριών το 1967.
Ας δούμε την πρεμιέρα και την αγωνιστική παραμονή Πρωτοχρονιάς

1η αγωνιστική, 6 Αυγούστου

Partick Thistle - Inverness CT
Kilmarnock - Motherwell
St Johnstone - Aberdeen
Ross County - Dundee
Hearts - Celtic
Rangers - Hamilton Academical

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου

Partick Thistle - Kilmarnock
Hearts - Aberdeen
Hamilton Academical - Motherwell
Dundee - St Johnstone
Ross County - Inverness CT
Rangers - Celtic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.