Ανυπομονεί για Champions League o Griffiths

O Leigh Griffiths αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς τη σεζόν που τελείωσε στη Σκωτία, σεζόν στην οποία σημείωσε 40 γκολ με τη φανέλα της Celtic. Αυτό που έχει όμως στο μυαλό του ο 25χρονος επιθετικός είναι να σκοράρει στο Champions League. H Malmo έβαλε τέλος στα όνειρα της Celtic για τους ομίλους του Champions League, όμως ο Griffiths πιστεύει ότι οι Bhoys μπορούν να τα καταφέρουν φέτος.
«Δεν καταξιώνεσαι πραγματικά ως παίκτης αν δεν έχεις παίξει στο Champions League" δήλωσε ο πρώτος σκόρερ της Celtic που αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί στις κερκίδες του Celtic Park σε αγώνες του Champions League.
«Έχω βρεθεί σε αγώνες του Champions League  εδώ, ήμουν όταν η Celtic έχασε 3-2 από τη Barcelona κι όταν έφερε 1-1 με τη Manchester United το 2008 κι αυτά τα ματς μου έμειναν στο μυαλό. Παίκτες που έχουν παίξει σε ομάδες όπως η Barcelona και η AC Milan, που έχουν αγωνισθεί στο Champions League πολλές φορές έχουν αναφερθεί πολλές φορές στην ατμόσφαιρα του Celtic Park και θέλω να βιώσω κάτι ανάλογο και ως παίκτης.»  
Ο επιθετικός των Bhoys, θέλει να γίνει και ο βασικός κυνηγός της εθνικής και πιστεύει ότι το Champions League μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.
«Θέλω να παίξω στο Champions League και να γίνω βασικός στην εθνική Σκωτίας. Πρέπει να συνεχίζω να παίζω καλά και να σκοράρω με τη Celtic κι αν το κάνω και στο Champions League ανεβάζω τις μετοχές μου για την εθνική» τόνισε ο Leigh Griffiths

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.