Eπίθεση Adam στο Strachan

O Charlie Adam έχει ξεκαθαρίσει καιρό τώρα ότι δεν ..κολλάει με το Gordon Strachan, τον τεχνικό της εθνικής Σκωτίας. Ο άσος της Stoke πήγε ένα βήμα παραπάνω χαρακτηρίζοντας υποκριτή τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Σκωτσέζων, αφού δεν μπορεί να χωνέψει ότι δεν έχει ξανακληθεί στην εθνική.
«Θα θελα να παίξω κόντρα σε Γαλλία και Ιταλία αλλά δε μου δόθηκε η ευκαιρία και δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν μπορείς να λες ότι θες παίκτες που πασάρουν, κρατούν τη μπάλα και παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά να μην τους καλείς. Είναι πολύ δύσκολο για μένα, γιατί δεν είμαι μόνο παίκτης αλλά και οπαδός της εθνικής, θέλω να είμαι εκεί αλλά φαίνεται πως δεν αρέσουν τα μούτρα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι θεωρεί υποκριτικές τις δηλώσεις του Strachan που διαβάζει κατά καιρούς στον Τύπο.
«O Gordon δε μου τηλεφώνησε ποτέ. Δεν είχαμε ποτέ κάποια κουβέντα για να μου εξηγήσει γιατί δε με καλεί» συνέχισε ο Adam που δεν παραιτείται από την ιδέα να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνική Σκωτίας. 26 φορές διεθνής, με θητεία στις Liverpool, Rangers και Blackpool πριν βρεθεί στη Stoke πιστεύει ότι έχει θέση στην εθνική, αν κι οι τοποθετήσεις του δύσκολα θα αλλάξουν τη γνώμη του Strachan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.