Grant: «Μόνο οι παίκτες της Man.Utd μπορούν καταλάβουν την πίεση στο Celtic-Rangers»

Ο νεοαποκτηθείς μέσος των Rangers, Joey Barton, δήλωσε πρόσφατα ότι ο captain της Celtic, Scott Brown, δεν είναι της κλάσης του, ενώ για τον Brendan Rodgers είπε ότι δεν έχει κερδίσει τίποτα.
Η απάντηση ήρθε από τον παλιό παίκτη της Celtic, Peter Grant, o οποίος δήλωσε στην «The Glasgow Evening Times»  ότι μόνο οι παίκτες της Manchester United μπορούν να καταλαβαίνουν την πίεση που υπάρχει σε Celtic και Rangers.
Barton also took a dig at new Celtic manager Brendan Rodgers, highlighting to The Mirror the fact that the former Liverpool and Swansea City boss has not won anything.
«Οι μόνοι που μπορούν να καταλάβουν την πίεση που υπάρχει σε Celtic και Rangers είναι οι παίκτες της Manchester United. Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να κερδίζουν σε κάθε ματς και με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού» δήλωσε ο Grant τονίζοντας ότι όπως οι Celtic και Rangers είναι οι μεγαλύτερες ομάδες στη Σκωτία, η United είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Γι αυτό και οι παίκτες της αισθάνονται ανάλογη πίεση κι όχι ο Barton που έχει παίξει σε Burnley, Νewcastle και QPR, τον οποίο χαρακτηρίζει ως εξαιρετικό μέσο ακόμα και τώρα που είναι 33 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.