Rodgers : «Δεν είναι κούρσα για δύο το πρωτάθλημα»

Ο νέος τεχνικός της Celtic, Brendan Rodgers, πιστεύει ότι το πρωτάθλημα δε θα είναι κούρσα για δύο άλογα, μεταξύ της ομάδας του και των Rangers, περιμένοντας τις Aberdeen και Hearts αρκετά βελτιωμένες.
«Noμίζω ότι η Aberdeen θα είναι πιο δυνατή, έχει πάρει καλούς παίκτες, το ίδιο ισχύει και για τη Hearts, ενώ κι οι άλλες ομάδες θα παλέψουν, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο δύο ομάδες για τον τίτλο» δήλωσε ο Rodgers.
Η προετοιμασία της Celtic ξεκίνησε τη Δευτέρα, πρώτο επίσημο ματς με το νικητή του ζευγαριού, Flora Tallin-Lincoln Red στις 12 ή 13 Ιουλίου για το β΄προκριματικό γύρο του Champions League με τη ρεβάνς μια βδομάδα μετά στη Γλασκώβη. Υπάρχουν και δυνατά φιλικά με Leicester και Barcelona πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Hearts.
«Σε 12 βδομάδες ξεκινούν οι όμιλοι του Champions League και το σημαντικότερο είναι να είμαστε σε αυτούς. Αυτό θα γίνει με τους παίκτες που ήδη υπάρχουν στην ομάδα και λογικά με ένα-δύο προσθήκες» κατέληξε ο Rodgers τονίζοντας ότι θα πάρει λίγο καιρό στους παίκτες να αφομοιώσουν τις ιδέες του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.