Πήρε το Sammon της Derby η Hearts

Ο Conor Sammon συμφώνησε για ένα τριετές συμβόλαιο με τη Hearts σε μια εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση των Jampos. O 29χρονος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα από τις διακοπές του για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Sammon διαπραγματευόταν  την πρόωρη λύση του συμβολαίου του με τη Derby (λήγει στις 30 Ιουνίου), αλλά η Hearts χρειαζόταν να βάλει τον παίκτη στη λίστα της για το Europa League δέκα μέρες νωρίτερα και δεν μπορούσε να περιμένει.
Ο 29χρονος Ιρλανδός, που είχε στο παρελθόν παίξει και στην Kilmarnock, αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στη Sheffield United της League One, σημειώνοντας 6 γκολ σε 33 ματς. Το Γενάρη του 2011 είχε πάει στη Wigan Athletic (που αγωνιζοταν τότε στην Premier League) από την Kilmarnock η οποία πήρε 600.000 λίρες για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Η Killie τον είχε αποκτήσει από τη Derry City και σε 2.5 χρόνια είχε σημειώσει 25 γκολ σε 75 ματς για την Kilmarnock.
To όνομα του είχε ακουστεί αυτό το καλοκαίρι και για την Aberdeen, ενώ είναι 9 φορές διεθνής με την ομάδα της Ιρλανδίας, δεν κατάφερε πάντως να είναι στην αποστολή των Ιρλανδών για τα τελικά του Euro 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.