0-0 με τη Maribor στη Σλοβενία η Celtic


H Celtic τελείωσε χωρίς ήττα τα φιλικά που έδωσε στη Σλοβενία στη διάρκεια της προετοιμασίας της, φέρνοντας 0-0 με τη Maribor. Rodgers κατέβασε μια δυνατή ενδεκάδα παίζοντας με 4-3-3 αλλά μετά από μια ώρα παιχνιδιού έκανε 9 αλλαγές. Το φιλικό επισκίασε το φτύσιμο του αριστερού μπακ των Σλοβένων, Erik Janza, στο Leigh Griffiths, αλλά και ο τραυματισμός του Stefan Johansen
Ο Νορβηγός αποχώρησε στο 30’ κι είναι αμφίβολος για το ματς της Τρίτης με την Lincoln Red Imps. Προτού χτυπήσει ο Johansen έχασε μια ευκαιρία να σκοράρει, μόλις στο 10’ όταν ο Ryan Christie σούταρε ο goalkeeper της Maribor, Jasmin Handanovic, απέκρουσε η μπάλα ήρθε στο Νορβηγό που σούταρε ψηλά άουτ. Η Celtic είχε κι άλλες φάσεις, με τον Christie να περνάει όλη την άμυνα των Σλοβένων, τον Callum McGregor να νικιέται από το Handanovic, κάτι που συνέβη στη συνέχεια με τον Tom Rogic και τον Moussa Dembele.
Η Celtic έφυγε κατευθείαν για το Γιβραλτάρ όπου θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Lincoln Red Imps για το β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.