Πρόκριση με 4 στα 4 για Rangers, 3-0 τη Stanraer

Οι Rangers κέρδισαν εύκολα 3-0 τη Stanraer και προκρίθηκαν με χαρακτηριστική άνεση στην επόμενη φάση (των 16) του League Cup, κάνοντας το 4 στα 4 στον όμιλο τους.
Το ματς στο Ibrox κρίθηκε πριν το εικοσάλεπτο, αφού στο 16’ οι Gers ήταν 2-0 μπροστά. Μόλις στο 4’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Barrie McKay από το Ross Barbour for an early penalty. Η εκτέλεση δεν ήταν κι η καλύτερη δυνατή από το Martyn Waghorn, η μπάλα όμως γκέλαρε μπροστά στον keeper των φιλοξενούμενων, Cammy Belford, του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 16’ ο Mark McGuigan  προσπαθώντας να γυρίσει τη  μπάλα προς τα πίσω έκανε πάσα ουσιαστικά στον Martyn Waghorn που έκανε το 2-0 στο 16’ σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Niko Kranjcar στο 54’ έκανε το 3-0 για τους Rangers που είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ με τους Kenny Miller και James Tavernier.
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan, Wilson, Wallace, Barton (Rossiter 64), Halliday (Dodoo 64), Kranjcar, McKay (Miller 64), Waghorn, Forrester.  
STRANRAER: Belford, Robertson, Dick, McKeown, Barbour (Turner 46), Bell, Agnew, McGuigan (Morena 75), Thomson, Gibson, Nade (Malcolm 45).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.