Ποδόσφαιρο αλλά και ιατρική για τον Ajer



Ο Kristoffer Ajer δείχνει έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν με τη φανέλα της Celtic, δεν είναι όμως μόνο το ποδόσφαιρο στο μυαλό του 18χρονου αμυντικού, αλλά και η ιατρική.
Ο Kristoffer Ajer σίγουρα δεν είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιριστής, ειδικά για την ηλικία του. Οι περισσότεροι παίκτες μετά την προπόνηση χαλαρώνουν με το XBox ή παίζοντας golf όμως ο Ajer το ρίχνει στο διάβασμα αφού θέλει να γίνει γιατρός. Θέλει να τα καταφέρει ως ποδοσφαιριστής και να κάνει καριέρα, αλλά θέλει να γίνει γιατρός όπως αποκάλυψε μετά το φιλικό 2-2 της Celtic με τη Celje στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των Bhoys.
«Κάποτε η ποδοσφαιρική μου καριέρα θα τελειώσει κι ελπίζω μέχρι τότε να είμαι γιατρός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ajer. Ο δεξιός μπακ των Lisbon Lions, Jim Craig, ήταν οδοντίατρος, δε βρίσκεις πάντως πολλούς παίκτες της Celtic να έχουν γίνει γιατροί.  
Ο Kristoffer Ajer έχει τελειώσει το δεύτερο χρόνο του στο κολέγιο και θα τελειώσει τον τρίτο όσο είναι στη Γλασκώβη και μετά θα σπουδάσει ιατρική όπως δήλωσε, τονίζοντας ότι όσο ασυνήθιστο κι αν φαίνεται υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος μετά τις προπονήσεις.
Προέχει πάντως να μάθει τη γλώσσα ο υψηλόσωμος αμυντικός.
«Φυσικά πρέπει πρώτα να γνωριστώ με όλους και να μάθω τη δύσκολη σκωτσέζικη γλώσσα» είπε ο Ajer επισημαίνοντας: «Όταν μιλάνε ο Scotty Allan και ο Scott Brown δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά θα μάθω και θα το συνηθίσω.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.