Στις καθυστερήσεις γλύτωσε τη «φόλα» η Αberdeen, 3-1 τη Fola Esch του Λουξεμβούργου

Η Aberdeen ίδρωσε για να κερδίσει 3-1 την άσημη Fola από το Λουξεμβούργο, σημειώνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, το τελευταίο με πέναλτι του Ronney στο 97’!  Οι Dons είχαν βέβαια και δύο γκολ του Ash Taylor που ακυρώθηκαν, είναι όμως γεγονός ότι τα …χρειάστηκαν απέναντι στη μαχητική ομάδα του Λουξεμβούργου.
Η Fola Esch είχε δοκάρι μόλις στο 5’ με το Stefano Bensi σε μια εξαιρετική αντεπίθεση και φάνηκε να αντέχει στην πίεση που της άσκησαν οι γηπεδούχοι. Η Aberdeen τελικά προηγήθηκε στο 68’ με το Shay Logan, όμως δύο λεπτά αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση από το Julien Klein, αφού δε μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα από ένα κόρνερ. Ο Niall McGinn στο 93’ έδωσε το προβάδισμα στην Aberdeen κι ένα πέναλτι του Adam Rooney στο 97’ λύτρωσε το Pittodrie. Η διαφορά των δύο γκολ δείχνει αρκετή για να στείλει τους Dons στον επόμενο γύρο, η Flora πάντως έδειξε ότι η ρεβάνς στο Λουξεμβούργο δε θα είναι εύκολη.
ABERDEEN: Lewis, Logan, Considine, Taylor, Shinnie, Flood (Rooney 55), Jack, McGinn, McLean, Hayes, Stockley.
FOLA ESCH: Hym, Martino , Bernard (Sacras 69), Klein, Kirch (Mahmutovic 82), Dallevedove, Laterza (Rodrigue 67), Muharemovic, Françoise, Hadji, Bensi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.