Η Celtic 2-2 στο πρώτο φιλικό με τη NK Celje

Ισόπαλο 2-2 έληξε το πρώτο ματς του Brendan Rodgers στον πάγκο της Celtic, με τους Bhoys να βρίσκονται 2-0 πίσω στο σκορ, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους στη Σλοβενία. Ο Rodgers ξεκίνησε με ένα 4-3-3 και τον Kristoffer Ajer να κάνει το ντεμπούτο του στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Erik Sviatchenko με τους Keiran Tierney και Darnell Fisher στα άκρα.
Ο Scott Allan, που αγνοήθηκε αρκετά από το Deila πέρυσι, ξεκίνησε στα χαφ με τους Ryan Christie και James Forrest να βοηθούν το Leigh Griffiths στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28’ με τον αρχηγό τους, το Danijel Miskic και τη Celtic να έχει μια ευκαιρία με το Leigh Griffiths στη συνέχεια και να ζητά, χωρίς αποτέλεσμα, πέναλτι σε ανατροπή του James Forrest στην περιοχή.
Ο Rodgers έκανε μαζικές αλλαγές στο β’ μέρος όμως ο Danijel Miskic σκόραρε ξανά στο 50’, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Nadir Ciftci με έξυπνη κεφαλιά μετά από σέντρα του Stuart Armstrong, μείωσε σε 2-1 στο 56’ και στο 75’ έγινε δημιουργός πασάροντας στον Tom Rogic που διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ciftci με τη φανέλα της Celtic από το Φεβρουάριο, όταν δόθηκε δανεικός στην Eskişehirspor της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.