Με το ζόρι η Ηearts, 2-1 την Infonet

Η Hearts κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Infonetπαρότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο εικοσάλεπτο, η ρεβάνς πάντως στην Εσθονία είναι ακόμα ανοιχτή. Με 17 ματς πρωταθλήματος στα πόδια τους οι Εσθονοί πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20’ με το Jegveni Harin.
H Ηearts έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι του Prince Buaben στο 27’ μετά από χέρι του Vladimir Avilov στην περιοχή. Πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Andrei Kalimullin στο 35’ όταν σε προσπάθεια του Callum Paterson η μπάλα διώχτηκε πριν περάσει τη γραμμή αλλά βρήκε στον αρχηγό των Εσθονών και κατέληξε στα δίχτυα. Η Infonet είχε μια ευκαιρία στο 43΄πριν λήξει το πρώτο μέρος κι έκανε αρκετές φάσεις, με τον keeper, Jack Hamilton, να κρατά όρθια τη Hearts. H ρεβάνς στην Εσθονία αναμένεται καυτή.
HEARTS: Hamilton, Paterson, Ozturk, Souttar, Rherras, Nicholson, Djoum, Buaben (Kitchen, 76'), Walker, Juanma (King, 64'), Sammon.
INFONET: Igonen, Kalimullin, Avilov, Appiah, Volodin, Voskoboinikov, Harin (Kulinits, 82'), Mosnikov, Kruglov, Dmitrijev, Mashichev (Haminu, 60'). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.