Η Hibernian 4-1 τη Motherwell σε φιλικό

Ο Neil Lennon μπορεί να ήταν χθες στο Παρίσι για τον τελικό του Euro 2016, όμως η Hibernian συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τη Brondby την Πέμπτη για το Europa League. Oι Hibs επικράτησαν 4-1 της Motherwell σε φιλικό, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, σε ένα ματς που δοκίμασαν κι έναν παίκτη αγνώστων λοιπών στοιχείων κάτω από τα δοκάρια για μια ώρα περίπου. Η Motherwell του Mark McGhee άνοιξε το σκορ στο 3’ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Marvin Johnso που έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών και στη συνέχεια στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο
Jason Cummings έφερε το ματς στα ίσα και ο Grant Holt στο 17’  έκανε το 2-1 στο ντεμπούτο του, για να γίνει το 3-1 με κεφαλιά του John McGinn 6 λεπτά αργότερα. Ο James Keatings διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τη Hibernian στο 63’.
HIBERNIAN: Δοκιμαζόμενος παίκτης (Virtanen 62’), Gray, Stevenson, Hanlon (Fontaine 46’), McGregor (Crane 80’), Bartley (McGeouch 46’), McGinn (Carmichael 74’), Fyvie (Stanton 51’), Holt (Handling 77’), Cummings (Keatings 62’), Boyle (Martin 80’).
MOTHERWELL: Samson, Tait, Hammell, Heneghan, Cadden (Lucas 80’), McManus, McDonald (Thomas 80’), McHugh, Blythe (Ainsworth 51’), Johnson (Campbell 62’), Lasley (Moore 80’).

                                                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.