Hibernian-Brondby (preview)

Πρώτο επίσημο ματς για τη Hibernian που υποδέχεται τη Brondby στο β’ προκριματικό γύρο του Europa League και πρώτο επίσημο ματς του Neil Lennon στον πάγκο τωνHibs. Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει με το goalkeeper Otso Virtanen. Ο 22χρονος Φιλανδός αναμένεται να κάτσει κάτω από τα δοκάρια μετά τις αποχωρήσεις των Mark Oxley και Conrad Logan, ενώ ο επιθετικός Grant Holt έχει πολλές πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του με τους Hibs.
H Brondby έχει το Γερμανό Alexander Zorniger στον πάγκο και απέκλεισε στον πρώτο γύρο τη Valur της Ισλανδίας με δύο νίκες (4-1 και 6-0). Ο πρώην επιθετικός της Celtic, Teemu Pukki, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Neil Lennon που ήταν μαζί στους πρωταθλητές Σκωτίας το 2013. Ο μέσος των Δανών, Lebogang Phiri, δεν ταξίδεψε στο Εδιμβούργο λόγω προβλημάτων με τη visa του.
Ο Πολωνός Kamil Wilczek αναμένεται να είναι στο πλάι του Pukki στην επίθεση, με το Lennon να δηλώνει για τους Δανούς: «Η Brondby είναι πολύ καλή ομάδα, είναι όπως οι Celtic, Rangers και Aberdeen, αλλά οι παίκτες ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και δε φοβόμαστε, απλά η ομάδα είναι ακόμα κουρασμένη και μερικοί παίκτες δε θα αντέξουν για 90 λεπτά.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.