Θέλει Marciano και Henderson ο Lennon

Ο τεχνικός της Hibernian, Neil Lennon, παραδέχτηκε ότι θέλει το goalkeeper Marciano και το μέσο Henderson στην ομάδα του. Η ομάδα της Championship είναι σε συζητήσεις με τον 26χρονο goalkeeper, Ofir Marciano, που έπαιζε με τη Royal Mouscron στο Βελγικό πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το Jordan Henderson, o Lennon τόνισε ότι έχει γίνει απλά μια έρευνα για τον 20χρονο μέσο που έπαιξε τη σεζόν που τελείωσε δανεικός στους Hibs από τη Celtic.  
O Henderson έπαιξε σε 48 ματς με την ομάδα του Εδιμβούργου έχοντας δοθειί προηγουμένως δανεικός σε Hearts και Rosenborg και αυτό το καλοκαίρι επέστρεψε στη Celtic. Παρότι έπαιξε σε φιλικά προετοιμασίας δεν έχει αγωνισθεί σε επίσημα ματς με την ομάδα του Brendan Rodgers, με το Lennon να περιμένει να δει  τα σχέδια του Άγγλου τεχνικού για το νεαρό Σκωτσέζο χαφ.
Ο Marciano, που είναι 10 φορές διεθνής με την ομάδα του Ισραήλ, είναι πολύ κοντά στους Hibs, κι ο Lennon ευελπιστεί να τον έχει κάτω από τα δοκάρια της ομάδα του στην πρεμιέρα της στην Championship κόντρα στη Falkirk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.