Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Aberdeen, 2-1 εκτός τηνAyr

Η Aberdeen ζορίστηκε περισσότερα απ’ ότι θα έπρεπε για να αποκλείσει την Ayr Utd. Οι Dons προηγήθηκαν 2-0, είχαν δύο δοκάρια, κέρδισαν όμως τελικά με το ισχνό 2-1 με την αγωνιά να μένει μέχρι τέλους. Οι Dons προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με αυτογκόλ του Daryll Meggatt. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-1 με τον Alan Forrest, όμως ο goalkeeper Joe Lewis απέκρουσε κρατώντας όρθιους τους Dons και στο 30’ ο Niall McGinn έκανε το 0-2 για την Aberdeen.
Ο Adam Rooney άγγιξε το 0-3 στο 39’ όμως η κεφαλιά του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο lan Forrest με σουτ έκανε το 1-2 για την Ayr δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Στο 65’ η Aberdeen είχε δεύτερο δοκάρι με σουτ του Wes Burns, με την Ayr να παραμένει στο ματς, αλλά οι Honest Men δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω κι η Aberdeen πήρε τελικά την πρόκριση.
AYR UNITED: Fleming, Devlin, Boyle, Murphy, Meggatt, Adams, Cairney, Crawford (A.Johnston 85), Forrest, Thomas ( Gilmour 60), McGuffie (O'Connell 74).
ABERDEEN: Lewis, Logan, Shinnie, Considine, Reynolds, McLean (90+3), Burns, Rooney (Stockley 60), McGinn, O'Connor, Jack. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.