Dembele :«το μεγαλύτερο γκολ της καριέρας μου»

Το πρώτο γκολ του Moussa Dembele με τη φανέλα της Celtic ήταν αυτό που έστειλε τους Bhoys στα play-off του Champions League. O 20χρονος Γάλλος εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στις καθυστερήσεις της ρεβάνς με την Astana  σημειώνοντας το γκολ που χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο γκολ της καριέρας του. 
«Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα, να σημειώσω το πρώτο μου γκολ για την ομάδα και να είναι στο Champions League και να είναι το γκολ που δίνει πρόκριση είναι κάτι τεράστιο» δήλωσε ο 20χρονος Γάλλος τονίζοντας: «Είναι το μεγαλύτερο γκολ της καριέρας μου, είναι κάτι πολύ μεγάλο για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ευελπιστώ ότι θα έρθουν κι άλλα γκολ, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα τα δίνω όλα για να σκοράρω.»
Ο Dembele έδειξε απίστευτη ψυχραιμία, παρά την πίεση, στην εκτέλεση του πέναλτι, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος : «Ένοιωσα λίγη από την πίεση πριν το πέναλτι, αλλά ως επιθετικός οφείλεις να σκοράρεις, το έχω δοκιμάσει στην προπόνηση κι ήξερα ότι θα σκοράρω. Πρέπει να σκέφτεσαι τη μπάλα και το γκολ, είναι το ίδιο όπως στην προπόνηση, όταν σκοράρεις στην προπόνηση γίνεται μετά ευκολότερο» κατέληξε ο κυνηγός της Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.