Η Man. City αφήνει τον Roberts να παίξει εναντίον της

Η Manchester City είναι μεταξύ των αντιπάλων της Celtic στον τρίτο όμιλο του  Champions League και πολλοί αναρωτήθηκαν αν οι Bhoys μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον της τον Patrick Roberts. Ο 19χρονος μεσεπιθετικός είναι δανεικός από τη City στη Celtic, από το μέσον της περασμένης σεζόν μέχρι και το τέλος αυτής της περιόδου (σε ένα deal δανεισμού 18 μηνών συνολικά).
Ο ταλαντούχος νεαρός έχει ήδη γίνει πολύ αγαπητός στην κερκίδα των Bhoys κι όλα δείχνουν ότι η City θα τον αφήσει να παίξει εναντίον της.
«Φυσικά γιατί όχι; O στόχος μας είναι να γίνει καλύτερος και σε αυτά τα ματς μπορούμε να το δούμε» είχε απαντήσει σε αυτό το ερώτημα ο αθλητικός διευθυντής της City, Txiki Bergiristain, στην επίσημη ιστοσελίδα της City, στο ενδεχόμενο να φέρει η κληρωτίδα της δύο ομάδες αντιμέτωπες.
Ο ίδιος ο Patrick Roberts είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στη «Record Sport» τον περασμένο Απρίλιο  ότι ο μπαμπάς του είχε πει στη Manchester City ότι θα έπρεπε να παίξει εναντίον της στο Champions League αν η κλήρωση την έβαζε στο ίδιο γκρουπ με τη Celtic.
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η Celtic θα έχει στη διάθεση της τον ταλαντούχο νεαρό, έτσι κι αλλιώς στο γκρουπ που έχει πέσει θα χρειαστεί όλα της τα όπλα για να μπορέσει να σταθεί με αξιοπρέπεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.