«Εκδίκηση» για Morton, 2-1 εκτός τη Hamilton

Η Greenock Morton πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα της με 10-2 πριν από δύο χρόνια από τη Hamilton, αποκλείοντας τους Accies από το League Cup μέσα στο Νew Douglas Park. O Dougie Imrie, o άνθρωπος που είχε σημειώσει τα δύο γκολ της Morton σε εκείνη την εξευτελιστική ήττα, άνοιξε το σκορ για τους Accies στο 8’, εκτελώντας πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Lee Kilday. Η συνέχεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική με το Ross Forbes να ισοφαρίζει στο 59’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τον Jai Quitongo (προερχόμενο από τις ακαδημίες της Hamilton και γιο του παλιού παίκτη της, Jose) να διαμορφώνει το τελικό 1-2. Οι γηπεδούχοι πίεσαν κι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Γιώρου Σαρρή στο 82’ αλλά δεν κατάφεραν αν αποφύγουν την ήττα-αποκλεισμό. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν χωρίς τους δύο επιθετικούς τους, Alex D'Acol και Eamonn Brophy, που ήταν τραυματίες κι είχαν 10 παίκτες από τις ακαδημίες τους στην αποστολή, ενώ αντίστοιχα 3 νεαροί παίκτες ξεκίνησαν για τη Morton, οι Lee Kilday, Michael Doyle και Quitongo.
HAMILTON: Matthews, Kurakins (Lyon 33), Devlin, Gillespie, Imrie, Docherty, Crawford, Longridge, MacKinnon (Roy 75), Boyd (Donati 45), Σαρρής.
MORTON: Gaston, Kilday, Lamie, O'Ware, Doyle, Oliver (McAleer 90), Forbes, Lindsay, Nesbitt (Tiffoney 90+4), Tidser, Quitongo (McDonagh 80). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.