O Petrov έπεισε τον Sinclair να υπογράψει στη Celtic

Ο Scott Sinclair παραδέχτηκε ότι ο Stiliyan Petrov τον ώθησε να έρθει στη Celtic. Ο 27χρονος εξτρεμ τόνισε βέβαια ότι είναι από τους λόγους ήταν και η παρουσία του Brendan Rodgers με τον οποίο συνεργάζεται πια για τρίτη φορά στην καριέρα του.
«Μου είπε (ο Petrov) για την ατμόσφαιρα και τους οπαδούς και πίστευε ότι θα είναι πολύ καλό για μένα, το ιδανικό μέρος να αναγεννήσω την καριέρα μου» ήταν τα λόγια του Sinclair που αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξε στην απόφαση του και ο Brendan Rodgers : «Έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφαση μου να έρθω εδώ, έπαιξα με αυτόν στη Swansea το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου που οδήγησε και στη μεταγραφή μου στη Manchester City. Με αφήνει να εκφραστώ, δούλεψα μαζί του στην Chelsea όταν ήμουν 16 ετών, αυτός μου είπε να παίξω στα άκρα, αντί για επιθετικός που ήμουν μέχρι τότε. Πίστευε ότι έτσι θα έμπαινα γρηγορότερα στην πρώτη ομάδα κι είχε δίκιο.»  
Η επίδραση του Sinclair στη Celtic ήταν άμεση αφού μόλις μπήκε στο ματς με τη Hearts σημείωσε το νικητήριο γκολ, 24 ώρες μετά τη μεταγραφή του που κόστισε 3.5 εκατομμύρια λίρες.
«Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν ήμουν στα καλύτερα μου κι ήθελα ένα σύλλογο στον οποίο θα ευχαριστιόμουν το ποδόσφαιρο κι έναν προπονητή που θα ενθάρρυνε να παίζω ελεύθερα» κατέληξε ο 27χρονος εξτρεμ που φαίνεται ότι βρήκε και τα δύο στη Celtic η οποία εγινε η 14η ομάδα στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.