Oριστικά τέλος το ποδόσφαιρο για τον Petrov

H συγκλονιστική επιστροφή του Stan Petrov στα γήπεδα δεν πρόκειται τελικά να γίνει. Ο 37χρονος Βούλγαρος είχε διαγνωστεί με λευχαιμία κι αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Κατάφερε να νικήσει την ασθένεια και φέτος ξεκίνησε προετοιμασία με την Aston Villa για να επιστρέψει στα γήπεδα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.
Ο Petrov πήρε μέρος στην προετοιμασία της Villa στην Αυστρία, έπαιξε σε μερικά ματς, αλλά δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε κι ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βουλγαρίας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το ποδόσφαιρο τελείωσε γι αυτόν και δε θα κάνει άλλη προσπάθεια επιστροφής.
«Δε θα υπάρξει άλλη προσπάθεια επιστροφής. Η προσπάθεια μου απέτυχε, θα εξηγήσω άλλη στιγμή τους λόγους τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θες μερικές φορές, είμαι πάντως ικανοποιημένος που μπόρεσα να κάνω την προετοιμασία» ήταν τα λόγια του Petrov, που εκτός από τη Villa είναι πολύ αγαπητός στους φίλους της Celtic τη φανέλα της οποίας φόρεσε πάνω από 200 φορές, ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας που είχε φτιάξει ο Martin ONeill στη Celtic και τον είχε πα΄ρει και στη Villa όταν ήταν προπονητής. 
Πρόσφατα ο Scott Sinclair που πήγε στη Celtic από τη Villa (μετρώντας ήδη 3 γκολ σε ισάριθμα ματς) αποκάλυψε ότι ο Petrov τον έπεισε να πάει στους Bhoys.
Προτάσεις πάντως υπάρχουν για τον Petrov, αλλά ο 37χρονος Βούλγαρος ήταν κατηγορηματικός: «Έχω πολλές προτάσεις, αλλά τώρα θέλω να αφιερώσω χρόνο στην οικογένεια μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.