Η Peterhead έχει οπαδούς στη Γκάνα

H Peterhead έγραψε πέρυσι ιστορία φτάνοντας για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου, έστω και στο Challenge Cup, όπου γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από τους Rangers. Aσχέτως αποτελέσματος ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα για τη Blue Toon που έχει πια οπαδούς και στη …Γκάνα. Υπεύθυνη γι αυτό η May West που ταξίδεψε πρόσφατα στη Βόρειο Γκάνα, μαζί με 4 φίλους για ιερασποστολικούς λόγους, στην εκκλησία του Fraserburgh για να μοιράσει 1.000 Βίβλους σε παιδιά σχολείων και ορφανοτροφείων.
Μαζί της η Μay είχε και 33 φανέλες της Peterhead δωρεά του George Donald από το κατάστημα ρούχων Justrite.
«Η χαρά που είδα στα πρόσωπα τους όταν τους έδωσα τις φανέλες θα μείνει μαζί μου για πάντα» είπε η May West, ενώ ο γενικός διευθυντής της Peterhead, Martin Johnston,  δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Peterhead ήταν ικανοποιημένη που είδε τις φανέλες της να δίνονται για έναν τόσο αξιόλογο σκοπό, ο σύλλογος συνεργάζεται στενά με τον George Donald της Justrite, ένας από τους εμπορικούς συνεργάτες του συλλόγου  και δε διστάσαμε στιγμή να ικανοποιήσουμε το αίτημα της May
Η Blue Toon αντιμετωπίζει και απόψε τους Rangers στο Ibrox, στο δεύτερο γύρο του League Cup και παρότι κανείς δεν περιμένει να τα πάει καλύτερα από τον τελικό του Challenge Cup, έχει ήδη κερδίζει αρκετούς οπαδούς από το περσινό επίτευγμα της. Οπαδοί που έχουν ήδη αυξηθεί στην περιοχή της Γκάνας κι έχουν πια στην καρδιά τους τη Blue Toon ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.