Χωρίς έλεος οι Rangers, 5-0 την Peterhead

Όπως αναμενόταν οι Rangers ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Peterhead επικρατώντας με 5-0 στο Ibrox. Aυτή τη φορά η Blue Toon άντεξε λιγότερο απ’ότι στον περσινό τελικό του League Cup, όπου είχε ηττηθεί 4-0 από τους Gers. O Mark Warburton έκανε αλλαγές στην ομάδα που έφερε 1-1 με τη Hamilton Accies στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με το Matt Gilks να αντικαθιστά το Wes Foderingham κάτω από τα δοκάρια, τον αρχηγό Lee Wallace να μένει εκτός αποστολής και το Lee Hodson να περνά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Danny Wilson θα ξεκινούσε κανονικά αλλά προσβλήθηκε από ίωση, ενώ πρώτη φορά στο βασικό σχήμα βρέθηκε ο Joe Dodoo που σκόραρε κιόλας.
Οι Gers άνοιξαν το σκορ στο 19’ με βολίδα του Niko Kranjcar έξω από την περιοχή και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 35’ με σουτ του Clint Hill. Ο Fiacre Kelleher έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 3-0 στο 48’ και τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τη Blue Toon στο 55’ όταν ο Nathan Blockley πήρε κόκκινη για ένα βίαιο φάουλ. Ένα λεπτό αργότερα έγινε το 4-0 με κεφαλιά του Clint Hill, μετά από κόρνερ του Niko Kranjcar, για να γίνει το 5-0 στο 65’ με σουτ του Joe Dodoo.
RANGERS: Gilks, Tavernier, Kiernan, Hill, Hodson, Rossiter (Halliday 62), Barton (Holt 62), Kranjcar (McKay 62), O’Halloran, Dodoo, Forrester. 
PETERHEAD: Smith, Strachan, Noble, Ross (McIntosh 54), Rumsby, Kelleher, Stevenson (Riley 53), Redman (Nassor 62), McAllister, Ferry, Blockley. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.