Ανατροπή στην ανατροπή για St Johnstone, 3-2 τη Hearts

Σε ένα θεαματικό ματς με ανατροπές η St Johnstone επικράτησε 3-2 της Hearts και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup. Oι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, η Hearts γύρισε το ματς στην εκπνοή του πρώτου μέρους, για να το γυρίσει με τη σειρά η St Johnstone δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Danny Swanson που σημείωσε τα δύο γκολ των γηπεδούχων κι έφτιαξε το τρίτο.
Η Hearts θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 7’, όμως το σουτ του Conor Sammon έξω από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι και 3 λεπτά αργότερα ήταν οι γηπεδούχοι που πήραν το προβάδισμα. Σε εκτέλεση φάουλ ο Liam Craig πάσαρε στον Danny Swanson κι αυτός με δυνατό σουτ στο ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι Saints φάνηκε ότι θα πήγαιναν στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ, όμως η Hearts έφερε το ματς στα ίσα στο 42’ και πήρε το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Ο Callum Paterson έκανε το 1-1 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Igor Rossi και δύο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι από τον Tam Scobbie. Το εκτέλεσε ο Jamie Walker δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η ισοφάριση ήρθε με πέναλτι στο 75’. Το κέρδισε ο Danny Swanson από τον Alim Ozturk και το εκτέλεσε ο ίδιος σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Οι «άγιοι» πήραν ξανά το προβάδισμα στο 80’ με κεφαλιά του Brad McKay μετά από σέντρα του Danny Swanson και κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι τέλους παίρνοντας μια δραματική πρόκριση.
ST JOHNSTONE: Mannus, Scobbie (McKay 45), Alston, Anderson, Wotherspoon, Swanson, Shaughnessy, Paton, Easton, Kane, Craig (MacLean 67).
HEARTS: Hamilton, Paterson, Ozturk, Souttar, Rossi, Djoum, Buaben (L.Smith 83), Cowie, Walker (Watt 62), Muirhead (Nicholson 63), Sammon.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.