Όλες οι μεταγραφές της τελευταίας μέρας στη Σκωτία

Το μεταγραφικό παράθυρο έκλεισε χθες (τα μεσάνυχτα ώρα Σκωτίας, στις 2 τα ξημερώματα στην Ελλάδα) και οι μετακινήσεις την τελευταία μέρα στη Σκωτία ήταν αρκετές και σημαντικές.
Το ForCelticandScotland σας τις μετέφερε άμεσα χθες τη στιγμή ακριβώς που επιβεβαιώνονταν και σήμερα σας τις παραθέτουμε, όλες μαζί. Οι μεταγραφές δεν περιλαμβάνουν μόνο τους συλλόγους της Σκωτίας αλλά και τους Σκωτσέζους -εν ενεργεία- διεθνείς που άλλαξαν χθες ομάδα. Κάνοντας «κλικ» στο link της κάθε μιας μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά.
Οι μετακινήσεις που ολοκληρώθηκαν 31 Αυγούστου του 2016 στη Σκωτία:
Η πρωταθλήτρια Celtic παραήταν …ήσυχη, παραχώρησε το Saidy Janko δανεικό στη Barnsley, χωρίς να καταφέρει να αποδεσμεύσει τους Jozo Simunovic και Efe Ambrose.
Ο Charlie Mulgrew που είχε μείνει ελεύθερος από τη υπέγραψε στη Blackburn Rovers.
Οι Rangers απέκτησαν τον Philippe Senderos για ένα χρόνο και πήραν και τους έφηβους Amin Abaradan Bouzaig από την Puerto Malagueno Ciudad Jardin και Joachim Claufice Ursene Mouanda από τους New Hartley Juniors προφανώς για τα τμήματα υποδομής.
Η Aberdeen πήρε δανεικό το μέσο της Norwich City James Maddison.
H Μοtherwell αποδείχθηκε η πιο δραστήρια την τελευταία μέρα, μιας κι απέκτησε το Ryan Bowman από τη Gateshead, πήρε δανεικό το Luka Belic της West Ham και παραχώρησε το Marvin Johnson στην Oxford United
Η Hearts έδωσε το Juanma Delgado δανεικό στη Murcia μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η St Johnstone πήρε δανεικό το Joe Gormley από την Peterborough United μέχρι τις αρχές Γενάρη.
H Inverness απέκτησε το Brad McKay που είχε μείνει ελεύθερος από τη St Johnstone και με τη μορφή δανεισμού το Larnell Cole της Fulham 
Η Partick Thistle πήρε από την Portsmouth τον Adam Barton κι άφησε ελεύθερο το Mathias Pogba για να πάει στη Sparta Rotterdam. 
H Hamilton πήρε το Darren Jamieson από τη Livingston.
H Kilmarnock πήρε δανεικό το Scott Boyd από τη Ross County.
Η Dundee United εντυπωσίασε αφού η ομάδα της Championship κατάφερε να πάρει δανεικό το μέσο της Norwich City, Tony Andreu
Η Hibernian έδωσε και αυτή τη σεζόν το Jamie Insall δανεικό στην East Fife 
Η Dunfermline Athletic απέκτησε το Nicky Clark από την Bury.
Τέλος η Η Clyde πήρε το Ross Perry από την Brechin City.
Όσον αφορά τους Σκωτσέζους διεθνείς ο Ikechi Anya μεταγράφηκε από τη Watford  στη Derby County, ενώ ο Chris Martin δόθηκε δανεικός στη Fulham από τη Derby County.
Το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλήσει, μπορούν όμως να μετακινηθούν παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.