Η Celtic άφησε πίσω της το ματς με τη Barca

Mετά το θρίαμβο με 5-1 επί των Rangers στο ντέρμπι, ήρθε ο διασυρμός με 7-0 από τη Barcelona την περασμένη Τρίτη, με τη Celtic να γνωρίζει τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας της. Ο Brendan Rodgers έδωσε ρεπό την Τετάρτη στους παίκτες του και την Πέμπτη άρχισε να επαναφέρει την ηρεμία και τη σταθερότητα που είχε η Celtic εντός των τειχών φέτος.
«Μετά από ένα μεγάλο, μια μεγάλη εμφάνιση κι ένα μεγάλο αποτέλεσμα το Σάββατο βρεθήκαμε 4 μέρες μετά απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, δεν έχει όμως σημασία με ποιόν παίζεις όταν χάνεις 7-0, πρέπει να βρεις την ισορροπία σου και να συνεχίσεις» είπε ο τεχνικός της Celtic.
Oο Bhoys έκαναν μόλις 3 φάουλ στο ματς της Βαρκελώνης δείχνοντας ότι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό της Barca.
«Το παιχνίδι μας είναι δυναμικό, είμαστε επιθετικοί στο πρέσινγκ και στα τρεξίματα μας, όμως μόνο 3 παίκτες μας είχαν εμπειρία από Champions League» τόνισε ο τεχνικός της Celtic λέγοντας ότι η ομάδα του ε΄χει αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα και κοιτά μπροστά.
«Πάντα πίστευα ότι πρέπει να είσαι ταπεινός στη νίκη και ειλικρινής στην ήττα, πρέπει να κοιτάς μπροστά» κατέληξε ο τεχνικός των πρωταθλητών Σκωτίας που θα επιδιώξουν αύριο στα Highlights, κόντρα στην Inverness, να διατηρήσουν το απόλυτο που έχουν στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.