Με Cummings η St Johnstone, 1-0 τη Hearts

Το γκολ του Graham Cummins στο 57’ έδωσε μια δύσκολη νίκη στη St Johnstone απέναντι σε μια Hearts που άξιζε να πάρει κάτι καλύτερο.
Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και θα είχαν προηγηθεί αν δεν ήταν ο Zander Clark κάτω από τα δοκάρια των Saints. Ο goalkeeper των γηπεδούχων σταμάτησε με εντυπωσιακή απόκρουση το Faycal Rherras.
Το ματς κρίθηκε στο 57’ όταν ο Liam Craig δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε κι ο Graham Cummins έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τους φιλοξενού,ενους να διαμαρτύρονται για offside. Η Hearts άγγιξε την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Callum Paterson έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ήταν η δεύτερη φετινή νίκη των Saints επί της Hearts (είχαν κερδίσει 3-2 στο League Cup) με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη 2η θέση στην οποία κρατούν οι Jampos έχοντας καλύτερη συντελεστή τερμάτων.
ST JOHNSTONE: Clark, Anderson, Davidson, MacLean (Alston 90), Shaughnessy, Coulson (Wotherspoon 66), Paton, Foster, Easton, Craig, Cummins (Kane 77).
HEARTS: Hamilton, Paterson, Souttar, Rossi, Rherras, Nicholson, Cowie (Muirhead 74), Kitchen, Walker, Watt (Djoum 68), Johnsen (Sammon 72).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.