Παραμένει αμφίβολος ο Griffiths

O Leigh Griffiths είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι  τους Rangers. Παρότι ο coach της Celtic, John Kennedy, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή των Griffiths και Tierney, ο πρώτος δεν μπόρεσε να προπονηθεί χθες κι η συμμετοχή του τίθεται υπό αμφιβσήτηση. Ο Griffiths κι ο Kieran Tierney είχαν αναναγκαστεί, λόγω τραυματισμού, να εγκαταλείψουν την αποστολή της εθνικής Σκωτίας ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλτα, με τον Tierney να έχει πια ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
«Θα είναι μια χαρά» είπε για το νεαρό αριστερό μπακ ο τεχνικός των Bhoys, Brendan Rodgers, όμωςδεν ισχύει το ίδιο και για τον top scorer της ομάδας, Leigh Grifiths, με το Rodgers να τονίζει: «Έδειχνε καλά στην προπόνηση όμως δεν προπονηθηκε χθες, όταν δούμε τις ακτινογραφίες θα ξέρουμε αν θα είναι ρίσκο να παίξει στο ματς.»
Ο Griffiths πέτυχε 40 γκολ την περασμένη σεζόν και ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη φετινή σημειώντας 7 γκολ σε 9 παιχνίδια, με το Rodgers να παραδέχεται: «Eίναι σε μεγάλη φόρμα, χτύπησε στο προηγούμενο ματς (σ.σ. με την Aberdeen) και δεν μπορούσε να πάει με την εθνική, ξεκουράστηκε μια βδομάδα, η χθεσινή ήταν μια ελαφριά προπόνηση και δεν ήθελα να ρισκάρει, θα δούμε πως θα πάει τις επόμενες 24 ώρες.»

Ο Rodgers, που αναδείχθηκε χθες προπονητής του μήνα για τον Αύγουστο στη Σκωτία, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να μην αγωνισθεί ο ο Griffiths: «Αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσει να παίξει, έχετε δει πως είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, παίρνουμε γκολ από όλη την ομάδα, αυτό χρειαζόμασταν κι αυτό ακριβώς έχουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.