Miller: «Καιρός να μιλήσουμε στο γήπεδο»

Ο Kenny Miller είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Celtic Park και λίγοι ξέρουν αυτά τα ντέρμπι όσο αυτός. Ο 36χρονος επιθετικός των Rangers έχει παίξει και στη Celtic κι έχει σκοράρει και με τις δύο ομάδες σε Old Firm. Πέρυσι είχε την ακλόνητη πεποίθηση ότι η ομάδα θα απέκλειε τη Celtic στον ημιτελικό του κυπέλλου Σκωτίας, κάτι που έγινε με τους Gers να επικρατούν στα πέναλτι και το Miller να έχει ανοίξει το σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, οι Rangers έκαναν 11 μεταγραφές, η Celtic μόλις 5 με το Brendan Rodgers από το καλοκαίρι στον πάγκο να της δίνει άλλον αέρα.
«Με το χέρι στην καρδιά πίστευα ότι θα κερδίζαμε πέρυσι και νομίζω το δείξαμε με την εμφάνιση μας, έχουμε αυτοπεποίθηση σε αυτά που θέλει ο προπονητής να κάνουμε απλά φέτος δεν το έχουμε δείξει τόσο όσο πέρυσι» δήλωσε ο Miller που βλέπει την ομάδα του να μετρά δύο ισοπαλίες στα 4 πρώτα ματς και να είναι πίσω από τη Celtic παρότι έχει πάιξει ένα ματς περισσότερο.
«Αλλάξαμε 20 παίκτες σε 2 καλοκαίρια, θέλουν καιρό μέχρι να δέσουν, απλά αυτή τη σεζόν μας πήρε λίγο περισσότερο χρόνο» τόνισε ο Miller που υπογράμμισε για το σημερινό ντέρμπι: «Eίναι διαφορετική πρόκληση, είναι άλλη ατμόσφαιρα όταν τους αντιμετωπίζεις στο Parkhead, πρέπει να δούμε και τα θετικά, είμαστε αήττητοι. Αν μας έλεγαν ότι στα 4 πρώτα ματς της σεζόν δε θα κάναμε ήττα δε νομίζω ότι δε θα μας άρεσε.»
Με νίκη οι Rangers πιάνουν κορυφή κι ο Miller πιστεύει ότι μπορούν να το κάνουν. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι μετά και να βλέπεις την ομάδα σου στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχουμε αυτοπεποίθηση, το πιστεύουμε, όμως εμείς μιλήσει πολύ εκτός γηπέδου, καιρός είναι να μιλήσουμε και μέσα στο γήπεδο. Αν πάρουμε αποτέλεσμα θα ξεχαστούν αμέσως οι προηγούμενες κακές εμφανίσεις μας» κατέληξε ο 36χρονος επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.