O Rodgers αμφισβητεί την πολιτική του BT Sport

H Celtic θα αντιμετωπίσει τους Rangers στα ημιτελικά του League Cup και για να βρεθεί εκεί νίκησε 2-0 την Alloa σε ένα ματς που είχε ως αμφισβητούμενη φάση την έξοδο του  Craig Gordon στον Greig Spence. Ο keeper των Bhoys «κιτρινίστηκε» ενώ για πολλούς θα μπορούσε και να αποβληθεί. Αμφισβητούμενη φάση υπήρξε και στο 2-2 της Celtic με την Iinverness με τον αμυντικό των Bhoys, Eric Sviatchenko να είναι στο επίκεντρο.
Το replay της φάσης του Sviatchenko  παίχθηκε 26 φορές από το BT Sports από διάφορες γνωίες για να φανεί τελικά ότι ο Ross Draper είχε χάσει το κοντρόλ πριν γίνει η διεκδίκηση από το Δανό αμυντικό της Celtic.
To προηγούμενο βράδυ στο 5-0 των Rangers επί της Queen of the South υπήρχε ένα τάκλιν με τα δύο πόδια του Harry Forrester σε μια φάση που έχασε τη μπάλα και στην οποία θα μπορούσε να πάρει κόκκινη, όμως το συγκεκριμένο replay παίχθηκε μόλις δύο φορές, παρότι ο Chris Sutton (παλιός φορ της Celtic που δουλεύει ως σχολιαστής) υπογράμμισε τη φάση στο twitter.
Όταν ο Rodgers ρωτήθηκε για τη φάση του Gordon απάντησε χαρακτηριστικά: «Αυτό που δεν βοηθά είναι όταν η φάση προβάλλεται 14 φορές. Πάιξαμε στην Inverness και το τάκλιν του Sviatchenko προβλήθηκε 26 φορές, ενώ σε ματς άλλων ομάδων δεν υπήρχε ανάλογη αντιμετώπιση.»
Όταν ο Rodgers ρωτήθηκε αν αναφέρεται στη φάση του Forrester απάντησε: «Αναφέρομαι σε ματς που έχω δει, ναι. Ξέρω ότι υπάρχει συναισθηματισμός στο μοντέρνο πόδοσφαιρο, για παράδειγμα η περιγραφή για την Alloa ήταν ότι τα πήγε πολύ καλά έπαιξε το ματς της ζωής της κι οι πάικτες της αμύνθηκαν ομαδικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.