Rodgers: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε έναν ποιοτικό μέσο»

Πολλά γράφθηκαν κι ακούστηκαν τμετά το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τους οπαδούς της Celtic να μη βλέπουν να έρχεται ένας χαφ όπως περίμεναν. Η Celtic όντως ήθελε κι επιδίωσξε να πάρει ένα μέσο όπως παρδέχτηκε ό ίδιος ο Brendan Rodgers.
«Ήθελα να φέρω έναν ακόμα δημιουργικό παίκτη στα χαφ , δε θα πάρω όμως ποτέ παίκτη έτσι απλά για να πω ότι έκανα μεταγραφή. Πρέπει να είναι ο κατάλληλος αλλιώς είναι σπατάλη χρόνου και χρημάτων» δήλωσε ο τεχνικός των Bhoys προσθέτοντας: «Πήραμε 5 παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και κάναμε τα πάντα για να φέρουμε ακόμα έναν ποιοτικό παίκτη αλλά οι παίκτες που θέλαμε δεν ήταν διαθέσιμοι και δεν μπορείς να πάρεις ένα παίκτη όταν η ομάδα του δε θέλει ούτε να τον πουλήσει ούτε να τον δανείσει.»
Η Celtic προπάθησε να πάρει διεθνή Σκωτσέζο James Morrison της West Bromwich Albion and Scotland midfielder James Morrison και τον Ιρλανδό διεθνή της Everton, James McCarthy, με τον πρώτο να τα έχει βρεί με τους Bhoys και την ομάδα του να είναι αυτή που δε δέχτηκε το deal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.