Rodgers: «Δεν είναι ντροπιαστικό το αποτέλεσμα»

Η βαριά ήττα της Celtic με 7-0 από την Bracelona ήταν η χειρότερη της ιστορίας και το χειρότερο αποτέλεσμα που έφερε ποτέ ως τεχνικός ο Brendan Rogers. O τεχνικός της Celtic πάντως δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι ντροπιαστικό (!) γιατί η Βarcelona «το κάνει αυτό και σε καλύτερες ομάδες από μας» είπε ο Rodgers τονίζοντας: «Ήταν από τις σκληρές νύχτες που μπούν να συμβούν σε αυτό το επίπεδο, φυσικά δεν είναι καθόλου καλό επαγγελματικά.»O Messi έκανε το έκτο του hat-trick στο Champions League ο Suarez σημείωσε δύο γκολ κι ο Neymar έφτιαξε 4 γκολ και σημείωσε ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
«Είναι μια τριάδα παγκόσμιας κλάσης κι έδειξαν τη μεγάλη τους ποιότητα, για τους δικούς μας παίκτες είναι ένα μεγάλο μάθημα στο Champions League» δήλωσε ο Rodgers που χαρακτήρισε «αποφαστιτικό σημείο στην εξέλιξη του αγώνα» το χαμένο πέναλτι του Dembele, με το οποίο η Celtic θα έκανε το 1-1.
«Aξίζουν τα εύσημα στο goalkeeper. Ο Moussa ήθελε να το εκτελέσει κι ο keeper τον διάβασε» είπε ο τεχνικός των Bhoys που παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα πλήγωσε τους πάικτες του.
«Είτε παίζεις με τη Barcelona είτε με τους Berwick Rangers, είναι θέμα επαγγελματικής περηφάνειας και κανείς επαγγλεματίας δε θελει να χάνει έτσι ακόμα κι αν αντιμετωπίζει παίκτες παγκοσμίου κλάσεως»  κατέληξε ο Rodgers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.