Ήττα 2-0 στην Ισλανδία για την U21 της Σκωτίας

Με ήττα συνοδεύθηκε το ντεμπούτο του Scot Gemmill στον πάγκο της εθνικής κάτω των 21 της Σκωτίας. Οι νεαροί Σκωτσέζοι έχασαν 2-0 στο βροχερό Reykjavik, από την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Ισλανδία. Ο Aron Thrandarson άνοιξε το σκορ στο 47’ για τους γηπεδούχους σε ένα ματς με δυνατό αέρα και καταρρακτώση βροχή. Οι Σκωτσέζοι έχασαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν το πέναλτι του Oliver McBurnie απέκρουσε ο goalkeeper Runar Runarsson, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 από τον Elias Omarsson.
Οι Ισλανδοί ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τα Σκόπια, αφήνοντας στην 3η θέση τη Γαλλία.
Μένει μία αγωνιστική για να τελειώσει μια πολύ κακή προκριματική φάση για τους Σκωτσέζους (μόλις 2 νίκες σε 9 ματς), που έρχονταν από ήττα με 4-0 στην Ουκρανία, κάτι που οδήγησε στην απόλυση του Ricky Sbragia. Ο Gemmill, που έκανε εξαιρετική δουλειά στις εθνικές κάτω των 17 και κάτω των 19, ανέλαβε στοχεύοντας ήδη στο μέλλον, γι αυτό και κάλεσε 10 νέα πρόσωπα στην εθνική κάτω των 21.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.